FINAALIT! KaDy-Ilves FS 5-6 (3-0) Futsal-Liigan 4. finaali Jyväskylä monitoimitalo

FINAALIT! KaDy-Ilves FS 5-6 (3-0) Futsal-Liiga finaali 4. ottelu Ilves FS voitti historiallisen kolmannen perättäisen suomenmestaruutensa lauantaina Jyväskylässä, ja millä tavalla! KaDy aloitti kotikentällään ottelun erinomaisesti ja pääsi toisen puoliajan alussa jo 4-0 johtoon. Ilves-joukkueen usko voittoon ei kuitenkaan missään vaiheessa loppunut. Maali kerrallaan Ilves nousi hurmoksellisesti lähemmäksi voittoa ja samalla KaDy:n pelaajille alkoi kylmähiki nousta. Ilveksen uskomaton nousu sai sinettinsä puolitoista minuuttia ennen ottelun loppua Raimo Sokan tekemällä 5-6 maalilla, joka nosti joukkueen ensimmäistä kertaa ottelussa johtoon. 06:16 1-0 - Tomi Lahtinen 06:51 2-0 - Arash Muridiyazd (Jukka Kytölä) 18:55 3-0 - Kerkko Huhtanen (Matias Juvonen) 23:10 4-0 - Jukka Kytölä (Miika Hosio) 26:49 4-1 - Juha-Pekka Torvinen 27:13 4-