Arilena Ara - Nëntori (Official Video)

Abonohuni ne kanalin e Arilenës në YouTube: Ndiqeni në Facebook: dhe mos harroni ta ndjekni në Instagram: Web: (c) 2008 ShqipTube: YouTube: / Facebook: Music: Darko Dimitrov Lyrics: Lindon Berisha Produced by: Darko Dimitrov Lotët më janë tharë Buza mu bë varr Dielli nuk më ngroh Dielli nuk më ngroh Dhimbje sa një mal Zemra nuk ma fal Ty më nuk të shoh Ty më nuk të njoh (Ref) Mallkuar qoftë ky muaj që më la të vetme përgjithmonë Nëntori , ma mori mua dashurinë e parë! Nuk e dua këtë muaj më në kalendar! Nëntori , ma mori , u shua dhe ky zjarr , nëntoriiiii.. Ishin plot me zjarr Muajt
Back to Top