SAMENVATTING | FC Emmen - PEC Zwolle

Voor het eerst dit seizoen heeft FC Emmen een competitiewedstrijd gewonnen. De ploeg van Dick Lukkien was met 3-2 te sterk voor het bezoekende PEC Zwolle. De Zwollenaren begonnen de wedstrijd gevaarlijk door in de beginfase een schot op het doel van Michael Verrips te lossen. Virgil Misidjan wist ver in de zestien van Emmen te komen, maar schoot hoog over. Tien minuten later was het de beurt aan Emmen om gevaarlijk te zijn. Bij zijn rentree wist Luka Adžić aan de linkerkant van de zestien van PEC op te duiken. Hij gaf de bal hoog voor richting Michael de Leeuw, maar die wist er geen doelpunt van te maken. Na deze kans bleef FC Emmen gevaar stichten. De Emmenaren waren vanuit drie verschillende corners keer op keer dreigend. Telkens kwamen de rood-witten dichtbij het doel, met onder andere een omhaal van Adžić. Helaas resulteerde het gevaar niet in een doelpunt voor Emmen. In het restant van de eerste helft was FC Emmen de bovenliggende partij. De Emmenaren kwame